تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
آموزش کسب و کار اینترنتی

چگونه رتبه الكسا سايت خود را بهبود دهيم؟

چهارشنبه 16 اسفند 1396
12:41
سارا بیات

الكسا چيست؟

وبسايت الكسا در سال ۱۹۹۶ توسط دو كارآفرين وب به نام‌هاي Brewster Kahle و Bruce Gilliat تأسيس شد. نام اين وبسايت براي اداي احترام به كتابخانه اسكندريه مصر به عنوان يكي از بزرگترين محل‌هاي دانش در مقابل اينكه دنياي اينترنت قابليت تبديل شدن به چنين محلي را دارد، انتخاب شده‌است.

اين شركت داراي نوار ابزاري مي‌باشد كه مي‌تواند به كاربرانش اعلام كند تا بعد از صفحه در حال مشاهده به چه صفحه وبي بروند كه اين پيشنهاد براساس آناليز ترافيك كاربر مي‌باشد. همچنين الكسا براي مديران وبسايت‌ها امكانات فراواني نظير نمايش تعداد بازديد كننده، بازديد كل، لينك‌هاي ورودي، ميانگين زمان حضور و تعداد صفحاتي بازديدي هر كاربر، ورودي از موتورهاي جستجو و… به صورت رايگان در نظر گرفته است. همچنين الكسا با ارائه نمودارهايي در زمينه موارد ذكر شده در طول بازه‌هاي زماني مختلف ۱ روزه تا ۲ ساله به مديريت وبسايت‌ها كمك مي‌كند تا آناليز و بررسي دقيقي از وبسايت خود داشته باشند.

الكسا از طريق مرورگر كاربراني كه داراي تولبار الكسا هستند آمار آنها را به دست مي‌آورد. در سال ۱۹۹۸ اين شركت نسخه‌اي ۲ ترابايتي از اطلاعات دنياي وب را به كتابخانه Library of Congress تحويل داد. در سال ۱۹۹۹ الكسا با ارزش ۲۵۰ ميليون دلار آمريكا توسط آمازون خريداري شد. آمازون الكسا را برخلاف آنچه كه در ابتدا بود به موتور جستجو هوشمند تبديل كرد. در اوايل سال ۲۰۰۲ الكسا به همكاري با گوگل روي آورد و در سال ژانويه ۲۰۰۳ نيز با شركت Open Directory Project قرارداد همكاري بست. در مي سال ۲۰۰۶ آمازون نتايج جستجو در الكسا را از طريق گوگل به نمايش گذاشت. در دسامبر ۲۰۰۶ بخش جستجوي عكس الكسا راه‌اندازي شد. در ۲۷ نوامبر ۲۰۰۸ الكسا اعلام كرد باتوجه به اينكه موتور جستجو اين سايت مناسب نبوده‌است سرويس را قطع خواهد كرد كه اين اتفاق در ۲۹ ژانويه ۲۰۰۹ رخ داد و از اين پس تيم شركت به‌طور تخصصي به رتبه‌بندي سايت‌ها اقدام كرده‌است.

 

بهبود رتبه الكسا براي بسياري از وبلاگ نويسان مبتدي، كاري دشوار است و برخي وبلاگ نويسان توانايي بالقوه‌اي براي كسب رتبه هاي زير 100 هزار الكسا را دارند. اما در اكثر مواقع بهبود رتبه الكسا براي وبلاگ نويسان مبتدي كاري بسيار دشوار است.

به گزارش اخبار رسمي به نقل از روابط عمومي شركت seokar، مساله اين است كه چگونه بايد رتبه الكساي وب سايت و يا وبلاگ خود را به سرعت بهبود داد، آيا ترفندهاي خاصي برايبهبود رتبه الكسا براي يك وب سايت يا وبلاگ وجود دارد، آيا مي‌توانيم رتبه وب‌سايت يا وبلاگ خود را در الكسا به سرعت بهبود ببخشيم.

زماني كه شما شروع به ايجاد يك وبلاگ و يا وب‌سايت مي‌كنيد سوالات زيادي از اين قبيل به ذهن شما خطور مي‌كند. در اين پست قصد داريم چند راه كار ساده براي پيشرفت سريع در رتبه‌بندي هاي الكسا به شما ارائه دهيم.

بنابراين اگر شما هم قصد بهبود رتبه الكسا را داريد و به دنبال راهكارهاي آن هستيد، به شما پيشنهاد مي كنيم اين مطلب را تا انتها بخوانيد.

رتبه بندي الكسا چيست؟

بر اساس سايت الكسا، رتبه‌بندي الكسا تخميني است از ميزان محبوبيت سايت شما در مقايسه با ديگر سايت‌ها، الكسا يك شركت اطلاعات وب است كه سايت‌هاي مختلف را بر اساس فاكتورهاي گوناگون مانند ترافيك سايت را رتبه‌بندي مي‌كند. اين رتبه‌بندي هر روز، به‌روز‌رساني مي‌شود. 

بر اساس مشاهدات، سايت‌هايي كه رتبه آنها بيش از 1 ميليون باشد كمتر به‌روز‌رساني مي‌شوند. 

اگر رتبه ي شما زير 1 ميليون باشد اين رتبه به‌طور منظم به‌روز مي‌شود. توصيه مي‌شود كه تلاش كنيد تا رتبه سايت‌تان همواره زير 10 هزار باشد. 

الكسا چگونه كار مي كند؟

Alexa.com در سال 1996 راه‌اندازي شد و با استفاده از برخي ابزارها كار رتبه‌بندي سايت‌ها را شروع كرد. بسياري از مردم معتقدند كه الكسا رتبه دقيقي براي سايت‌ها ارائه نمي‌دهد اما اين سايت بهترين ابزار براي مقايسه دو سايت با يكديگر به شما مي‌آيد. 

آيا بهبود رتبه الكسا براي سئو ارزشي دارد؟

بسياري از متخصصان سئو عقيده دارند كه وقتي در حال بهبود سئوي سايت خود هستيد به رتبه‌بندي‌هاي الكسا هيچ توجهي نكنيد. اما هنگامي كه تاكتيك هاي سئو را بر سايت خود اعمال كرديد و متوجه شديد كه بهبود رتبه الكسا صورت پذيرفته است،  اين به اين معني است كه از تاكتيك‌هاي مناسبي براي بهبود سئوي سايتتان استفاده كرده ايد. 

چرا بهبود رتبه الكسا؟

معيارهاي الكسا بر اساس ترافيك وبلاگ يا وب‌سايت شما طراحي شده و هدف از اعمال تاكتيك‌هاي سئو نيز جذب بيشتر مخاطب به وبلاگ يا وب‌سايت است. اما معيارهاي بسياري مانند رتبه صفحه و قدرت دامنه در اينترنت براي بررسي عملكرد يك سايت موجود است. پس چرا بايد بر روي پيشرفت رتبه سايت در الكسا تمركز كرد.

پاسخ اين سوال اين است كه بسياري از فعالان اينترنت براي قرار دادن تبليغات در سايت شما به رتبه شما در الكسا توجه مي‌كنند. بنابراين براي تمامي سايت‌ها مهم است كه بهبود رتبه الكسا را هميشه مد نظر داشته باشند تا در مقابل كساني كه براي تبليغ در سايت‌هاي مختلف به رتبه الكساي آنها توجه مي‌كنند، حرفي براي گفتن داشته باشند. 

چگونه مي‌توان رتبه سايت را در الكسا بهبود داد؟

بعد از مطالعه مطالب بالا، اكنون به‌طور كامل متوجه شده‌ايد كه رتبه‌بندي الكسا چيست و احتمالا اكنون قصد داريد تا به بهبود رتبه الكسا بپردازيد. پس بهتر است با ما همراه باشيد تا چند نكته پيرامون بهبود رتبه الكسا را با هم بررسي كنيم.

1. نوار ابزار الكسا را نصب كنيد (Install Alexa Toolbar)

نوار ابزار الكسا اطلاعات ترافيك سايت شما را به سرور الكسا انتقال مي‌دهد تا سريعتر رتبه مورد نيازتان را در الكسا دريافت كنيد. بعد از نصب نوار ابزار الكسا، هنگامي كه از سايت شخصي خود بازديد مي‌كنيد، اين نوار ابزار با سايت الكسا ارتباط برقرار مي كند تا اطلاعات سايتتان توسط اين نوار ابزار به الكسا ارائه شود.

اگر رتبه شما زير 1 ميليون باشد، اين كار رتبه شما را به‌طور شگفت‌آوري بهبود مي‌دهد ضمن آنكه الكسا را در رايانه شخصي در محل كار نصب كنيد.

چگونه مي توان نوار ابزار الكسا را نصب كرد؟

نصب نوار ابزار الكسا كار بسيار آساني است. به‌وسيله مرورگر محبوب خود به صفحه نصب نوار ابزار الكسا (Alexa Toolbar Installation Page) برويد. بر روي گزينه نصب افزونه الكسا (Install Alexa extension) كليك كنيد. اكنون افزونه نوار ابزار الكسا بر روي مرورگر شما نصب شده است.

2. ويجت الكسا را نصب كنيد (Install Alexa Widget)

نصب نوار ابزار الكسا براي بهبود رتبه الكسا بسيار مفيد است اما مشكل اصلي اين است كه تمام كليك‌هايي كه روي وب‌سايت شما انجام مي‌شود توسط شما انجام نمي‌شوند و متاسفانه تعداد كمي از بازديدكنندگان سايت شما از نوار ابزار الكسا استفاده مي‌كنند و همچنين بسياري از كاربران از طريق تلفن همراه وارد سايت شما مي‌شوند. 

الكسا هوشمند است و بازديدهاي انجام شده از سايت ما را رديابي مي‌كند اما بهتر نيست به الكسا كمك كنيم تا راحت‌تر اين رديابي ها را انجام دهد؟

براي اين كار بهتر است از ويجت الكسا در سايت خود استفاده كنيد. ويجت الكسا همانند نوار ابزار الكسا كار مي‌كند و باعث مي‌شود هر كليك بر روي سايت شما به سرعت در رتبه شما در سايت الكسا تاثير گذار باشد. 

چگونه مي توان ويجت الكسا را بر روي سايت خود نصب كرد؟

كد زير را در سايت خود اضافه كنيد. در اين كد بجاي http://seokar.com آدرس سايت خودتان را وارد كنيد. 

اگر براي وب سايت خود از WordPress استفاده مي كنيد بهتر است از پلاگين ويجت رتبه بندي الكسا (Alexa Rank Widget plugin) استفاده كنيد. 

3. از محتواي منحصر به فرد استفاده كنيد

اين نكته اي است كه هر فرد حرفه اي در زمينه سئو بايد آن را رعايت كند. نوشتن يك مطلب به شما كمك مي كند كه ترافيك وبلاگ خود را افزايش دهيد اما نوشتن يك مطلب خاص و منحصر به فرد (unique) به شما كمك خواهد كرد تا رابطه خود را با بازديدكنندگان سايتتان مستحكم كنيد. به‌علاوه انجام اين كار منجر به اين خواهد شد كه ترافيك شما براي مدت طولاني تري تضمين شود. 

موتورهاي جستجو عاشق مطالب جديد و منحصر به فرد هستند و مطالب را بر اساس تازگي و منحصر به فرد بودن آنها اولويت‌بندي مي‌كنند. همانطوري كه در ابتداي اين مطلب بيان شد، رتبه‌بندي هاي الكسا مستقيما با ترافيك ورودي به سايت در ارتباط است. هنگامي كه شما مطالب جديدي پيرامون موضوعي خاص منتشر مي‌كنيد، گوگل براي جستجوهاي مرتبط، مطلب جديد شما را به نمايش خواهد گذاشت. 

بيشتر ترافيك سايت از طريق صفحه اول موتورهاي جستجو به سايت سرازير مي‌شود و اگر مقاله شما در صفحه اول قرار گيرد، ترافيك زيادي توسط آن به سايت شما انتقال داده مي‌شود و اين موضوع منجر به اين خواهد شد كه رتبه شما در الكسا بالاتر برود. 

4. بطور منظم مطالب خود را انتشار دهيد

اگر مرتبا محتواي سايت را به روز نگاه داريد مي‌توانيد به سرعت در رتبه‌بندي‌ها پيشرفت كنيد. 

آيا به وبلاگ‌هاي متروكه علاقه داريد؟ نه. پس تصور كنيد كه اگر وبلاگ شما به‌طور منظم به‌روز نشود، چگونه مي توانيد از ترافيك مناسبي برخوردار باشيد؟

نكته: سعي كنيد در هفته بين 1 تا 3 مطلب جديد بطور منظم (يا 2 تا 3 مطلبدر هفته بصورت غير منظم) انتشار دهيد و سپس بررسي كنيد كه نرخ رشد رتبه شما در الكسا به چه صورت خواهد بود. 

5. مطالب خود را در شبكه هاي اجتماعي به اشتراك بگذاريد

امروزه همه افراد از طريق رسانه‌هاي اجتماعي با اينترنت در ارتباط هستند و بسياري از آنها براي بررسي اخبار تنها به شبكه‌هاي اجتماعي رجوع مي‌كنند. مطالب خود را در شبكه هاي اجتماعي انتشار دهيد تا به يك معدن گسترده‌اي از مخاطب دست پيدا كنيد. 

شبكه‌هاي اجتماعي محبوب جامعه هدف خود را پيدا كنيد و سريعا در آن شبكه‌ها فعاليت خود را آغاز كنيد. همچنين سايت خود را به StumbleUpon، Digg و Reddit ارائه دهيد.

تلاش كنيد محتواي توليدي شما احساسي و سوال برانگيز باشد تا كاربران همواره آن را به اشتراك بگذارند.


موضوعات:
[ بازدید : 108 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

بهترین درگاه های پرداخت واسط اینترنتی ایرانی

يکشنبه 29 بهمن 1396
15:54
سارا بیات

درگاه پرداخت واسط اینترنتی سایت هایی هستند که با گرفتن مجوز از شرکت های PSP درگاه پرداخت اینترنتی به کسب و کارهای آنلاین ارائه می دهند. درگاه های پرداخت واسط اینترنتی کمک بسیاری به کسانی که قصد راه اندازی هر نوع کسب و کاری را در فضای اینترنت دارند کرده اند. با استفاده از سایت هایی که درگاه پرداخت اینترنتی واسط ارائه می کنند دیگر نیازی نیست برای راه اندازی درگاه پرداخت آنلاین کسب و کارتان به بانک مراجعه کنید.

دیگر نیازی نیست مجوز خاصی داشته باشید! به راحتی در کمتر از چند ساعت می توانید برایکسب و کار اینترنتی خود درگاه پرداخت اینترنتی راه اندازی کنید.

حتی اگر سایت هم نداشته باشید و به عنوان مثال محصولی را در تلگرام می خواهید به فروش برسانید می توانید از درگاه های پرداخت واسط استفاده کنید. به راحتی و فقط با چند کلیک ساده این کار برای شما امکان پذیر است.

در این مقاله قصد داریم بهترین و مطمئن ترین سایت های درگاه پرداخت واسط اینترنتی در سال 97 را با هم بررسی کنیم. البته همانطور که عرض کردم تمام سایت های ارائه دهنده درگاه پرداخت آنلاین دارای مجوزر هستند و در این مقاله بیشتر در مورد مزایا و معایب آن ها صحبت خواهیم کرد. پس اگر شما هم مردد هستید کدامیک از درگاه پرداخت های واسط اینترنتی به درد شما می خورند با من در این مقاله همراه باشید.

 

چرا باید درگاه پرداخت واسط اینترنتی بگیریم؟

گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی از بانک برای کسانی آسان است که به کاغذ بازی عادت دارند. در واقع گرفتن درگاه پرداخت مستقیما از بانک مشکلات خودش را دارد. مثلا حتما باید سایتی داشته باشید دارای محتوای با کیفیت و دارای نماد اعتماد که معلوم شود سایت شما معتبر است!

داشتن نماد الکترونیکی (اینماد) درست است که سخت نیست اما پروسه ای خیلی زمان بری دارد و مدتی طول می کشد تا بعد از بررسی های لازم به سایت مورد نظر اعطا شود.

خب از طرفی خیلی ها سایت ندارند! تکلیف کسانی که سایت ندارند چیست؟ وقتی سایتی نباشد ای نمادی هم در کار نیست. پس کلا قضیه منتفی است. بله کسانی که سایتی ندارند به هیچ وجه نمی توانند مستقیما از بانک درگاه پرداخت اینترنتی دریافت کنند. همانطور که می دانید بسیاری از اشخاص کسب و کارهای میلیونی در شبکه های اجتماعی دارند بدون آنکه سایت یا فروشگاه اینترنتی داشته باشند. خب پس این اشخاص برای سهولت مشتریان خود در پرداخت وجه چه باید کنند؟

سایت های درگاه پرداخت واسط دقیقا به کسانی سرویس ارائه می دهند که نه حوصله و وقت رفتن به بانک را دارند نه اینکه صاحب سایت یا فروشگاه اینترنتی هستند!

با استفاده از درگاه های پرداخت واسط اینترنتی به راحتی در کمتر از چند ساعت می توانید درگاه پرداخت آنلاین شخصی خود را راه اندازی کنید. اگر هم سایت نداشته باشید به راحتی می توانید صفحه شخصی برای پرداخت های خود داشته باشید.

از همه مهمتر زمانی که از سایت های واسط، درگاه پرداخت اینترنتی می گیرید در واقع فقط درگاه پرداخت نمی گیرید بلکه امکانات زیادی را دریافت می کنید که نسبت به درگاه پرداختی که مستقیما از بانک گرفته می شود خیلی فراتر است. در ادامه امکاناتی که سایت های واسط به شما می دهند را با هم بررسی خواهیم کرد.

 

سایت های درگاه پرداخت واسط اینترنتی چه ویژگی هایی دارند؟

قبل از اینکه به سراغ نقد و بررسی سایت های ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی برویم اجازه دهید ببینیم سایت های درگاه پرداخت واسط اینترنتی چه ویژگی هایی دارند؟ در ادامه مزیت ها و ویژگی های یک درگاه پرداخت واسط اینترنتی که باید حتما آن ها را داشته باشد را عنوان خواهم کرد.

 

1.فعال سازی در کمتر از چند ساعت

یکی از ویژگی هایی که سایت های درگاه پرداخت واسط باید داشته باشند فعال سازی سریع است. بسیاری از سایت های ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی در کمتر از چند ساعت حساب کاربری شخص مورد نظر را با احراز کردن هویت آن بررسی و فعال سازی می کنند.

یعنی شما می توانید به جای اینکه به بانک مراجعه کنید و چندین روز وقت خود را برای گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی هدر دهید در کمتر از چند ساعت درگاه پرداخت آنلاین سایت تان را توسط سایت های مذکور راه اندازی کنید.

 

2.عدم نیاز به مجوز کسب و کار

یکی از ویژگی های خوب درگاه های پرداخت واسط این است که برای ارائه خدمات خود به هیچ وجه از کسب و کارها و اشخاص مجوز فعالیت طلب نمی کنند. این در صورتی است که برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی از بانک ها حتما باید سایت شما دارای ای نماد باشد.

 

3.تسویه حساب روزانه

یکی از دیگر ویژگی هایی که درگاه های واسط پرداخت باید داشته باشند تسویه حساب روزانه در چندین نوبت است. بسیاری از ارائه دهندگان همینطور هستند. سریع بودن تسویه حساب هم ملاک است. معمولا به دو شکل تسویه ها انجام می شوند.

 

1.تسویه حساب به روش پایا

در این روش کارمزدی برای تسویه دریافت نمی شود ولی ممکن است چند ساعت زمان ببرد. در روزهای تعطیل هم تسویه به روش پایا انجام نمی شود و به ساعات اداری در روز بعد موکول می شود.

2.تسویه حساب به روش کارت به کارت

در این روش برای تسویه حساب 500 تومان از مبلغ تسویه کسر می شود ولی چون به روش کارت به کارت است تسویه به صورت آنی انجام می شود. در هر زمان (حتی در روزهای تعطیل) که قصد تسویه به روش کارت به کارت را داشته باشید به سرعت درخواست شما انجام می شود.

 

4.ارائه صفحه شخصی پرداخت

صفحه شخصی پرداخت که دقیقا به نام شما باشد هم جزء خدمات جالب سایت های درگاه پرداخت واسط است. معمولا اکثر درگاه های پرداخت واسط اینترنتی صفحه شخصی به نام شما و به صورت آماده به شما ارائه می دهند که خودتان هم می توانید آن را ویرایش کنید. مثلا رنگ بندی صفحه خود را عوض کنید یا فیلدهای ضروری پرداخت را کم یا زیاد کنید.

صفحه شخصی پرداخت

از صفحه پرداخت شخصی معمولا برای حمایت از سایت یا واریز وجه به صورت مستقیم به حساب فرد استفاده می شود.

 

5.دکمه پرداخت

دکمه پرداخت جز یکی از خاص ترین خدماتی است که سایت های ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی ارائه می دهند. توسط دکمه پرداخت می توانید فرم های آماده ای با مبلغ ثابت و با فیلد های نام و نام خانوادگی، ایمیل، شماره تماس و … بسازید و آن را در اختیار مشتریان خود قرار دهید.

استفاده از این خدمت مناسب افرادی است که یک محصول خاص برای فروش دارند. فرض کنید سایتی تک صفحه ای دارید و مثلا یک کتاب الکترونیکی را در آن می فروشید. توسط دکمه پرداختی که از قبل تنظیم کرده اید پرداخت ها صورت می گیرد.

نکته جالب توجه این است که در دکمه پرداخت می توانید آدرس هایی را برای هدایت کاربر بعد از پرداخت موفق و بعد از پرداخت ناموفق تعیین کنید که به آن ها وارد شود. مثلا زمانی که پرداخت موفق را انجام داده لینک دانلود محصول برای او ظاهر شود و زمانی که پرداخت او ناموفق بود به صفحه “پرداخت ناموفق بود و دوباره سعی کنید” برود.

 

6.ارائه لینک پرداخت

یکی از ویژگی های خوبی که سایت های درگاه پرداخت واسط اینترنتی ارائه می دهند و کار را برای هر کسی آسان کرده اند ارائه لینک پرداخت است. با این ویژگی هر کسی که حتی سایتی هم نداشته باشد و مثلا از طریق شبکه های اجتماعی قصد کسب درآمد را داشته باشد می تواند کار را برای مشتریان خود آسان کند و با ارائه لینک پرداخت به صورت آنلاین مبلغ مورد نظر را از مشتری دریافت کند.

فرق لینک پرداخت با صفحه پرداخت شخصی در این است که در لینک پرداخت امکان تعیین مبلغ ثابت نیز وجود دارد. به عنوان مثال فرض کنید شخصی در کانال تلگرام خود تعرفه های مختلفی برای تبلیغات در نظر گرفته است. می تواند برای هر تعرفه یک لینک مجزا با همان قیمت ثابت درست کند و هر لینک را به مشتری مورد نظر ارائه دهد.

لینک پرداخت

همچنین از لینک پرداخت در ربات های تلگرامی نیز استفاده می شود. حتما ربات های فروشگاهی را دیده اید که محصولاتی که از قبل برای آن ها تعریف شده اند را می فروشند. مثلا فردی یک محصول خاصی را به ربات سفارش می دهد و ربات هم لینک پرداخت همان محصول مورد نظر را به مشتری می دهد.

البته در لینک پرداخت قرار دادن قیمت متغیر هم امکان پذیر است. همچنین لینک پرداخت موفق و ناموفق هم می توان در نظر گرفت.

 

7.ارائه درگاه پرداخت واسط

در درگاه پرداخت واسط بعد از ورود مشتری به صفحه پرداخت نام ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی را مشاهده می کند. در این صورت مشخص می شود درگاه پرداخت اینترنتی شما به نام کسب و کار شما نبوده است. البته خیلی مهم نیست! خیلی از دوستان فکر می کنند در این صورت افراد کمتری به آن ها اعتماد می کنند. اما اینطور نیست!

در درگاه پرداخت واسط کارمزد کمتری برای پرداخت ها کسر می شود.

 

8.ارائه درگاه پرداخت مستقیم

در درگاه پرداخت مستقیم که به تازگی جزئی از خدمات ارائه دهندگان درگاه های پرداخت اینترنتی می باشد نام و برند کسب و کار شما در صفحه پرداخت قابل مشاهده است. در این صورت مشتریان شما فکر می کنند درگاه پرداخت اینترنتی شما مستقیم از بانک گرفته شده است. به خاطر اینکه اعتباری به کسب و کار شما افزوده می شود کارمزد تراکنش های درگاه های مستقیم بیشتر محاسبه می شود.

 

9.نصب آسان درگاه پرداخت اینترنتی

یکی از بهترین مزیت های سایت های درگاه پرداخت واسط اینترنتی این است که هر کسی به راحتی می تواند برای کسب و کار اینترنتی خود درگاه پرداخت آنلاین بسازد. با پلاگین ها و افزونه هایی که سایت های درگاه پرداخت اینترنتی برای هر نوع سیستمی ارائه داده اند به راحتی هر کسی حتی بدون داشتن دانش برنامه نویسی می تواند روی سایت خود درگاه پرداخت آنلاین نصب کند.

اگر فروشگاه اینترنتی شما ووکامرس، مجنتو، اپن کارت، پرستا شاپ و … باشد هیچ فرقی نمی کند. از قبل همه چیز برای شما آماده شده است. بدون نیاز به حتی یک خط کد نویسی می توانید سایت خود را به راحتی به درگاه پرداخت اینترنتی مورد نظر متصل کنید.

این در صورتی است که اگر از بانک مستقیما بخواهید درگاه پرداخت اینترنتی دریافت کنید باید از طریق کد نویسی آن را به سایت خود اتصال دهید. در این صورت حتما شما نیاز به یک برنامه نویس دارید. این خودش کلی هزینه است!

 

10.پشتیبانی

به نظر من پشتیبانی در استفاده از هر نوع خدمات اینترنتی بسیار مهم است. در سایت های درگاه پرداخت واسط اینترنتی هم پشتیبانی از اهمیت بالایی برخوردار است. بهتر است اینطور بگویم برای انتخاب سایتی که قصد دارید از آن برای راه اندازی درگاه پرداخت اینترنتی سایت تان اقدام کنید باید به پشتیبانی آن هم توجه کنید. اجازه دهید در نقد و بررسی سایت ها به این مسئله بیشتر بپردازیم.

 

منبع : همیار وب


موضوعات:
[ بازدید : 110 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

خرید هاست حرفه ای و مطمئن

دوشنبه 16 بهمن 1396
15:46
سارا بیات

خرید هاست ارزان مناسب و امن یعنی تهیه یک محل تجاری واقعی در دنیای مجازی که چند اِلِمان مهم باید در آن رعایت شده باشد. اول از همه باز بودن محل کسب و کار شما به صورت ٢٤ ساعته و خدمات دهی سریع به مراجعه کنندگان. امنیت محل کسب شما بسیار مهم است زمانی که هاستی را می خرید باید به این نکته توجه داشته باشید که امنیت، سرعت و پایداری هاست بسیار مهم هستند.

در واقع ما بر این باوریم هنگامی که استارت آپ ها و شرکت های بزرگ تصمیم می گیرند برای خود یک هاست خریداری کنند تا با راه اندازی وب سایت کسب و کار خود را به صورت جدی رونق ببخشند و سیستم های گسترده بازاریابی اینترنتی را برای خود پیاده سازی کنند همواره هاست های صد مگابایتی و حتی یک گیگابایتی هم پاسخگوی نیاز های آن ها نخواهد بود و این سرویس ها معمولا باعث محدود شدن برخی از کسب و کار های اینترنتی شده است و از فکر به پیشرفت باز مانده اند،

در چنین شرایطی ما در میزبان فا با تهیه سرور ها و تجهیزات پیشرفته و بهینه سازی آن ها و تجهیز آن ها به تکنولوژی های پیشرفته، قادر شدیم برای اولین بار در کشور هاست هایی را ارائه کنیم که به صورت پیشفرض از ده گیگابایت به بالا فضا در اختیار داشته باشند و منابع مدیریت شده ای نیز در اختیار داشته باشند تا تمام کسب و کار های اینترنتی قادر باشند بدون هیچ نگرانی از اتمام منابع هاست برای توسعه کسب و کار خود برنامه ریزی کنند،

همچنین جهت جلوگیری از پرداخت هزینه های زیاد توسط استارت آپ ها و کسب و کار های نوپا برای اولین بار در کشور، سرویس های هاست ماهانه، هاست سه ماهه، هاست شش ماهه و هاست سالانه را ارائه نمودیم،

 همچنین میزبان فا اخیرا برای جلب اعتماد مشترکین درمورد کیفیت خدمات ارائه شده سرویس های هاست رایگان سی پنل cpanel را به صورت کاملا مجانی ارائه نموده است، شما با ثبت هاست رایگان در میزبان فا قادر هستید تا ۳۰ روز کیفیت سرویس های میزبان فا را مورد بررسی قرار دهید و سپس نسبت به خرید هاست و دامنه رایگان اقدام نمایید، با خرید هاست مطمئن از میزبان فا می توانید محل کسب و کارتان را تحت نظر تیم حرفه ای میزبان فا راه اندازی کنید و با خیالی آسوده فقط به کسب درآمد خودتان فکر کنید. در زمانی که سوالی در بخش پشتیبانی میزبان فا ثبت می شود تمام تیم تا رفع آن مشکل در کنار شما خواهند بود، علاوه بر این ما منابع آموزشی ویدئویی و برنامه ریزی شده بسیاری برای راهنمایی شما جهت بهره برداری صحیح از سرویس ها تدارک دیده ایم، کافیست که فقط یک بار طعم میزبانی حرفه ای را تجربه کنید.

 

خرید هاست با کیفیت دغدغه خیلی از افرادی که قصد راه اندازی یک وب سایت اینترنتی را دارند است. هاستی که با کیفیت و مطمئن باشد یکی از مهمترین مواردی است که برای راه اندازی یک سایت اینترنتی باید به فکر آن باشید. مهمترین عوامل برای خرید هاست مطمئن و با کیفیت سرعت، پایداری، امنیت و پشتیبانی آن است. به دلیل مهم بودن این موضوع قصد دارم در این مقاله شرکت های ارائه دهنده هاستینگ ایران را مورد نقد و بررسی قرار دهم تا هر کسی بتواند بهترین شرکت را برای میزبانی سایت خود انتخاب کند.

 

یک هاست خوب چه امکاناتی دارد؟

همانطور که در بالا اشاره کردم هاست با کیفیت و مطمئن باید پایدار، پر سرعت، با امنیت بالا و دارای پشتیبانی خوب باشد. اما یک سری مواردی وجود دارد که در انتخاب یک هاست خوب باید مد نظرتان باشد مثل میزان فضا، پهنای باند و سازگاری که در تمام هاست ها مشترک است. ولی امکاناتی که هر شرکت هاستینگ روی هاست های خود ارائه می دهد متفاوت است. در ادامه امکانات یک هاست کامل را عنوان می کنم و توضیحاتی را در مورد هر یک به شما می دهم.

 

1.فضای میزبانی

فضای میزبانی به میزان فضای هاست می گویند. یعنی به اندازه مجاز می توانید فایل های خود را روی هاست خود آپلود کنید. فضای میزبانی بستگی به نوع سایت و میزان فایل های شما دارد. البته یک سری از شرکت های میزبانی وب در ایران محدودیتی در این مورد روی سرویس های خود اعمال می کنند.

 

2.پهنای باند

به مقدار ترافیک مصرفی سایت پهنای باند می گویند. مثلا مقدار بازدیدی که از سایت مورد نظر می شود یا تعداد فایل هایی که از سایت مورد نظر توسط کاربران دانلود می شود. معمولا پهنای باند به صورت ماهانه روی سرویس های میزبانی وب ارائه می شود و بر حسب گیگابات هم است.

 

3.اد آن دامین

به دامنه اضافی اد آن دامین گفته می شود. به عبارت دیگر توسط هر اد آن دامین می توان یک سایت مجزای دیگر روی هاست مورد نظر راه اندازی کرد. معمولا شرکت های هاستینگی که اد آن دامین نا محدود روی سرویس های خود ارائه می کنند هاست های بی کیفیتی دارند!

 

4.پارک دامین

به دامین های متصل پارک دامین گفته می شود. یعنی سایتی با چند دامین که هر کدام از دامین ها سایت اصلی را نشان می دهند. تعداد پارک دامین از اهمیت پایینی بر خوردار است. به خاطر لطمه زدن به سئوی سایت استفاده از پارک دامین پیشنهاد نمی شود.

 

5.ساب دامین

ساب دامین یعنی زیر دامنه سایت اصلی. از ساب دامین می توان برای راه اندازی بخشی مجزا در سایت استفاده کرد. مثلا برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی در سایتی می توان از آدرس shop.site.com استفاده کرد.

 

6.دیتابیس

به بانک اطلاعاتی دیتابیس می گویند. معمولا برای راه اندازی سایت های پویا با سیستم های وردپرس یا برای راه اندازی سیستمی در سایتی (فروشگاه اینترنتی) از دیتابیس برای ذخیره اطلاعات استفاده می شود.

 

7.کنترل پنل مدیریت

رابط کاربری بین کاربر و هاست است. از طریق کنترل پنل هاست می توان سایت مورد نظر را مدیریت کرد. به عنوان مثال ساخت دیتابیس، مدیریت ایمیل ها، مدیریت فایل ها و غیره را باید از طریق کنترل پنل مدیریت هاست انجام داد.

 

8.پشتیبان گیری کامل

پشتیبان گیری کامل به بک آپ گرفتن کل سایت گفته می شود که هم توسط کاربر انجام می شود و هم شرکت هاستینگ مورد نظر موظف است از سایت های میزبان شده به صورت اتوماتیک و منظم فول بک آپ بگیرد.

 

9.در دسترس بودن سرور

یکی از مهمترین مواردی که هم شما و هم هر شرکت هاستینگی باید به آن اهمیت بدهد در دسترس بودن سرور یا آپ تایم بودن آن است. معمولا شرکت های میزبانی وب ایران آپ تایم 99 درصد را تضمین می کنند. یعنی در طول ماه یک درصد از سرور در دسترس نخواهد بود! البته تضمین 100% آپ تایم بودن تقریبا محال است.

 

10.گواهینامه SSL

پروتکل SSL ، سایت مورد نظر را مجهز به پروتکل امن یا همان HTTPS می کند. معمولا این مورد را اکثر شرکت های هاستینگ به صورت رایگان ارائه می کنند که رایگان بودن آن از کیفیت آن کاسته و به نظر من استفاده نکردن از آن بهتر از استفاده کردن از آن است.

 


موضوعات:
[ بازدید : 170 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ترفندهای اینستاگرام برای کاربران حرفه ای

دوشنبه 16 بهمن 1396
15:44
سارا بیات

اينستاگرام بر يك هدف تمركز كرده است: ارتباط بصري با افراد ديگر. اعضاي سرويس اشتراك‌گذاري تصاوير متعلق به فيس‌بوك، عكس مي‌گيرند، ويرايش مي‌كنند، فالو مي‌كنند و براي تصاوير و ويدئوهاي همه، از دوستان و خانواده گرفته تا سلبريتي‌ها و ديگر افراد مهم كامنت و نظر مي‌گذارند. جدا از هدف شما براي استفاده از اينستاگرام، راه‌هاي زيادي براي قدرت‌دهي و شخصي‌سازي تجربه استفاده از اين برنامه وجود دارد.

ويدئوي زنده در قسمت استوري اينستاگرام را در نظر داشته باشيد؛ اين ويژگي به شما اجازه مي‌دهد ويدئوهاي زودگذر مشابه اسنپ چت پست كنيد. شما مي‌توانيد ويدئوهاي زنده به مدت يك ساعت ضبط كنيد، در حالي كه دوستان شما نيز براي تماشا، لايك يا نظردهي به‌محض پخش ويدئو، از آن مطلع مي‌شوند. ويژگي جستجو به تماشاگران اين امكان را مي‌دهد تا از پخش ديگر ويدئوهاي زنده نيز مطلع شوند، امكان تماشاي ويدئو پس از اتمام پخش زنده آن وجود نخواهد داشت. اين ويژگي در اواخر نوامبر به‌صورت محدود منتشر شد و اخيرا براي تمام مناطق نيز در دسترس قرار گرفته است.

۱. از بومرنگ اينستاگرام استفاده كنيد

بومرنگ اينستاگرام

از بومرنگ مي توانيد براي كسب درآمد از اينستاگرام اقدام كنيد. بومرنگ يك اپليكيشن مستقل است كه مي‌توانيد به‌صورت مستقيم نيز درون اينستاگرام به آن دسترسي داشته باشيد. كارآيي آن، ضبط پياپي تصاوير تا تعداد ۱۰ عدد و اتصال آن‌ها به يكديگر در قالب يك ويدئوي پخش سريع است. بعد از اينكه تصاوير خود را با فشار يك دكمه در حالت افقي يا عمودي گرفتيد، مي‌توانيد روي آن‌ها فيلتر يا عناصر اضافي قرار دهيد و سپس آن‌ها در اينستاگرام به اشتراك بگذاريد. بومرنگ به‌طور خودكار ويدئوي ضبط‌شده را براي اشتراك‌گذاري‌هاي بعدي در گوشي شما ذخيره مي‌كند.

۲. با (Layout) تصاوير كُلاژ بسازيد

Layout تصاوير اينستاگرام

ويژگي Layout اينستاگرام كه چندين تصوير مختلف را در قالب يك تصوير واحد تركيب مي‌كند، هم در داخل اينستاگرام و هم به‌عنوان يك اپليكيشن مستقل در گوگل پلي يا اپ استور قابل دسترسي است. با اجراي Layout پيش‌نمايشي از لايه‌هاي سفارشي و امكان انتخاب تصاوير دلخواه از داخل پوشه دوربين براي قرارگيري داخل آن‌ها به شما داده مي‌شود. گزينه Faces تمام تصاويري را كه شامل افراد هستند، نمايش مي‌دهد. كشيدن و رها ساختن تصاوير براي بازچيدن آن‌ها و زوم يا رهاسازي آن‌ها براي تنظيم سايز و تأكيد استفاده مي‌شود. سپس شما مي‌توانيد براي ساخت تصاوير جايگذاري شده و جذاب، آن‌ها را وارونه كنيد، بچرخانيد يا از افكت‌هاي آينه‌اي اپليكيشن استفاده كنيد.

۳. پست خود را بعد از ارسال ويرايش كنيد

ويرايش پست اينستاگرام

توييتر ممكن است فاقد امكانات ويرايش باشد، اما در اينستاگرام شما مي‌توانيد پست اصلي خود را بدون اينكه مجبور به حذف و دوباره‌كاري شويد، ويرايش كنيد. كافي است در تصوير مورد، دكمه سه‌نقطه در گوشه بالاي صفحه را فشار دهيد و گزينه Edit يا ويرايش را انتخاب كنيد. سپس شما مي‌توانيد تصوير خود را مكان‌گذاري كنيد، كپشن يا زيرنويس اضافه كنيد، تغيير دهيد يا افراد را تگ يا برچسب بزنيد. كافي است وقتي كارتان تمام شد، نسخه جديد را ذخيره كنيد.

۴. از ابزارهاي داخلي ويرايش تصاوير استفاده كنيد

ابزار ويديو اينستاگرام

هنگامي كه زمان عكس گرفتن فرامي‌رسد، احتمالا از اپليكيشن پيش‌فرض گوشي خود استفاده ‌مي‌كنيد و قبل از پست كردن در اينستاگرام با همان ابزارهاي اپليكيشن، آن را ويرايش مي‌‌كنيد. اما اگر با خود اينستاگرام شروع به عكاسي كرديد، ديگر نيازي به خروج از اپ نخواهيد داشت. اينستاگرام مثل فيلتر‌هاي تصوير معروفش، ابزارهاي ويرايش متنوعي دارد كه درست در كنار ابزار فيلتر قرار گرفته‌اند. بعد از اينكه با اينستاگرام تصوير خود را ثبت كرديد، براي كراپ كردن يا مرتب كردن آن، گزينه Edit يا ويرايش را فشار دهيد. همچنين مي‌توانيد از ابزارهاي تنظيم روشنايي و نور، كنتراست، رنگ، هايلايت، تيلت شيفت، شفافيت و ... استفاده كنيد.

۵. از فيلترهاي تصوير استفاده كنيد

فيلترهاي اينستاگرام

اينستاگرام فيلترهاي متنوعي دارد. قطعا از بين آن‌ها، اغلب از چند فيلتر خاص استفاده مي‌كنيد و احتمالا به بقيه كاري نداريد. به‌جاي اسكرول كردن در بين فهرست پيش‌فرض، براي انتخاب فيلتر مورد نظر، مي‌توانيد چينش آن‌ها را شخصي‌سازي كنيد تا موارد مورد علاقه خود را در ابتدا مشاهده كنيد. كافي است يك تصوير را باز كنيد و به انتهاي بخش فيلترها برويد و گزينه Manage را انتخاب كنيد. فهرست فيلترها را باز كنيد و سپس با لمس كردن و كشيدن، چينش آن‌ها را به سليقه خود مرتب كنيد. اينستاگرام همچنين امكان مخفي كردن يا نمايش فيلترها را با انتخاب تيك كنار آن‌ها به شما مي‌دهد.

۶. از گذاشتن پست جديد توسط ديگران مطلع شويد

پست جديد اينستاگرام

تابستان گذشته، اينستاگرام الگوريتم چينش تصاوير در فيد شما را از يك الگوي زماني به شيوه‌اي تغيير داد كه بيشتر شبيه فيس‌بوك عمل مي‌‌كند. بر اين اساس، اشتراك‌گذاري‌ها، لايك‌ها و كامنت‌ها مبناي چينش تصاوير قرار گرفتند. اين حركت ممكن است باعث از دست دادن بعضي از پست‌ها شوند. اگر مايل هستيد به‌هيچ‌وجه پست‌هاي شخص خاصي را از دست ندهيد، مي‌توانيد اعلان‌ها را به‌طور اختصاصي براي آن فرد فعال كنيد. كافي است به صفحه موردنظر برويد، دكمه سه‌نقطه در بالاي تصوير را فشار دهيد و گزينه روشن كردن اعلان‌ها (Turn on Notifications) را انتخاب كنيد. فقط مطمئن شويد كه اينستاگرام در بخش تنظيمات اعلان‌هاي گوشي همراهتان نيز فعال باشد.

۷. يك استوري بسازيد

استوري اينستاگرام

اينستاگرام اكنون همانند اسنپ چت پست‌هاي موقت موسوم به استوري دارد؛ پست‌هايي كه بعد از ۲۴ ساعت ناپديد مي‌شوند. براي ساختن داستان خود با يك يا چند تصوير يا با استفاده از بومرنگ، در صفحه فيد اپ، آيكون دوربين در گوشه چپ بالاي صفحه را فشار دهيد. يك حلقه دور تصوير صفحه شما، بالاي سطر تصاوير فالوورها ظاهر مي‌شود و به آن‌ها پيغامي مبني بر تماشاي استوري ارسال مي‌كند. استوري در قسمت تصاوير شما ظاهر نخواهد شد.

با وجود ناپديد شدن استوري بعد از ۲۴ ساعت، مي‌توانيد تمام تصاوير و ويدئوهايي را كه براي ساختن آن استفاده كرديد، ذخيره كنيد. همچنين مي‌توانيد با طيفي از رنگ‌ها روي تصاوير و ويدئوهاي خود طراحي يا متن تايپ كنيد.

۸. تصاوير خود را با فالوورهاي خاصي به اشتراك بگذاريد

اينستاگرام

به‌جاي نمايش تصاوير خود به تك‌تك فالوورها، دايركت اينستاگرام اين امكان را به شما مي‌دهد كه آن‌ها را با افراد خاصي به اشتراك بگذاريد. از اين قابليت براي حفظ تصاوير خانوادگي يا اختصاصي خود با انتشار محدود آن‌ها و جلوگيري از نمايش آن‌ها در قسمت جستجو، فيد يا صفحه شخصي استفاده كنيد. دايركت امكان اشتراك‌گذاري تصاوير با حداكثر ۱۵ نفر و تماشا، لايك و كامنت گذاري مثل شيوه معمول مي‌دهد.

در ابتدا، آيكون Send در گوشه راست بالاي صفحه فيد را فشار دهيد، سپس گزينه پيام جديد يا New Mesغير مجاز مي باشدe براي انتخاب افراد مشخص از بين فالوورهاي خود را انتخاب كنيد. از همان‌جا آيكون image براي انتخاب تصوير خود را فشار دهيد و پيام خود را بنويسيد. زماني كه كارتان تمام شد گزينه Send را بزنيد. يك قابليت جديد نيز با استفاده از تصاوير و ويدئوهاي موقت مشابه اسنپ چت در دايركت براي برقراري ارتباط با فالوورهاي شما وجود دارد.

۹. تصاوير را در وب پيوست كنيد

تصاوير وب اينستاگرام

در حالي كه اينستاگرام به‌طور ذاتي يك اپليكيشن موبايلي محسوب مي‌شود، ممكن است بخواهيد تصويري از يكي از دنبال‌شوندگان خود را در يك وبلاگ يا وب‌سايت پيوست كنيد. براي انجام اين كار، شما نياز به يك كد پيوست داريد و مي‌توانيد آن را از طريق نسخه وب اينستاگرام به دست آوريد. دكمه سه‌نقطه در گوشه بالاي صفحه را فشار دهيد و گزينه پيوست (Embed) را انتخاب كنيد. سپس به‌راحتي آن را كپي كنيد و از كپي شدن زيرنويس يا كپشن آن هم مطمئن شويد.

۱۰. از هشتگ‌ها براي اظهار وجود و افزايش فالوور استفاده كنيد

هشتگ اينستاگرام

اضافه كردن هشتگ (#) به كپشن‌ها يا كامنت‌هاي تصاوير يا ويدئوها مي‌تواند به افزايش فالوور اينستاگرام يا عمومي ساختن يك عكس خاص كمك بكند. انتخاب تگ يا برچسب مناسب مي‌تواند به برقراري ارتباط با افراد ديگري كه محتواي مشابه به اشتراك مي‌گذارند، كمك كند. زماني كه شروع به تايپ هشتگ مي‌كنيد، اينستاگرام برچسب‌هاي مشابه را براي انتخاب، پيشنهاد و تعداد پست‌هاي هر كدام را نيز نمايش مي‌دهد. شما مي‌توانيد تا حداكثر ۳۰ برچسب به پست خود اضافه كنيد.

۱۱. برچسب خود را از تصاوير حذف كنيد

 

برچسب تصاوير

 

اگر يكي از دوستان، شما را در داخل تصويري برچسب زد، آن تصوير در قسمت تصاوير شما در داخل صفحه شخصي‌تان به نمايش درخواهد آمد. اگر شما موافق اين كار نيستيد يا از تصوير خوشتان نمي‌‌آيد، مي‌توانيد بدون ناراحت كردن دوستتان تصوير مورد نظر را مخفي كنيد. براي حذف كردن يك تصوير، آن را لمس كنيد تا آي‌دي خود را مشاهده كنيد. سپس از طريق لمس دوباره آن مي‌توانيد از بين دو گزينه «حذف از صفحه شخصي من» يا «حذف من از تصوير» يكي را انتخاب كنيد.

براي جلوگيري از برچسب خوردن تصادفي، مي‌توانيد حساب شخصي خود را به‌گونه‌اي تنظيم كنيد كه قبل از اين كار از شما اجازه گرفته شود. براي انجام آن، در زير تنظيمات برچسب، در صفحه شخصي‌تان يكي از دو گزينه اضافه شدن خودكار يا اضافه شدن دستي را انتخاب كنيد.

۱۲. حساب اينستاگرام خود را خصوصي كنيد

حساب خصوصي اينستاگرام

همه افراد در اينستاگرام مايل نيستند تا تصاوير شخصي خانوادگي و دوستانه‌شان در معرض ديد افراد غريبه قرار گيرد. اما زماني كه شما يك حساب اينستاگرام مي‌سازيد، به‌صورت پيش‌فرض، اجازه مي‌دهيد كه تصاويرتان به‌صورت عمومي به اشتراك گذاشته شوند، مگر اينكه مايل به اين كار نباشيد. درست همانند فيس‌بوك، كه براي دسترسي به اطلاعات شخصي ديگران نياز به ارسال درخواست دوستي به آن‌ها داريد؛ اينستاگرام نيز گزينه‌اي براي خصوصي‌سازي حساب و گزينش فالوورها در اختيار شما قرار داده است. از داخل صفحه شخصي‌تان، آيكون چرخ‌دنده تنظيمات (در iOS) يا سه‌نقطه (در اندرويد) را فشار دهيد، به سمت پايين حركت كنيد تا گزينه خصوصي‌سازي حساب را مشاهده كنيد. اگر اين گزينه را انتخاب كرديد مي‌توانيد حساب كاربري دومي براي اشتراك‌گذاري تصاوير عمومي خود باز كنيد.

۱۳. يك حساب كاربري جديد بسازيد

افزودن حساب جديد اينستاگرام

گاهي اوقات داشتن يك حساب كاربري اينستاگرام كافي نيست. با مشاهده مقدار توجهي كه عكس‌هاي شما جلب مي‌كنند، حيوان خانگي شما نيز ممكن است بخواهد حساب شخصي خودش را داشته باشد. يا احتمالا شما كاربر عاشق عكسي هستيد كه مايليد تنها تصاوير مشخصي در معرض ديد عموم بگذاريد. دليلش هرچه كه باشد، ساختن يك حساب جداگانه كار سختي نيست.

تنها كافي است به صفحه شخصي خود برويد و آيكون چرخ‌دنده تنظيمات (در iOS) يا سه‌نقطه (در اندرويد) را فشار دهيد و آن‌قدر به سمت پايين صفحه حركت كنيد تا گزينه اضافه كردن يك حساب جديد با نام كاربري و رمز عبور جداگانه نمايان شود. سپس با رفتن به صفحه شخصي و لمس نام كاربري مورد نظر، به‌راحتي مي‌توانيد بين دو حساب فعال جابجا شويد.

 منبع : زوميت


موضوعات:
[ بازدید : 140 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

چرا در سئو سايت موفق نمي شويد؟

جمعه 6 بهمن 1396
1:20
سارا بیات

چرا با وجود اين همه تلاش در سئو سايت موفق نمي شويم؟ چرا نمي توانيم سايت خود را در بهترين جايگاه در گوگل و بالاتر از رقباي خود برسانيم؟ چرا هر چه صبر مي كنيم جايگاه سايت مان در نتايج جست و جو تغييري نمي كند؟

بسياري از دوستان از من سوالات اين چنيني مي پرسند و گله از اين دارند كه چرا با وجود اين همه تلاش و زحمتي كه براي سئوي سايت خود مي كشند تغييري در رتبه سايت خود در گوگل نمي بينند!

اشتباهات زيادي در سئو سايت وجود دارد كه باعث مي شود تا زحماتي كه تا الان كشيده ايد بي فايده باشد. قبلا بارها به اين موضوع اشاره كرده ام كه چون سئو زمان بر است بايد كاملا درست انجام شود. اگر بعد از اين همه صبر در سئو نتيجه مطلوبي نگيريد بازي را باخته ايد.

در اين مقاله قصد دارم در مورد اينكه چرا بعضي از دوستان با وجود اين همه وقت و انرژي كه براي سئو سايت خود مي گذارند نتيجه خوبي نمي گيرند صحبت كنم. دلايلي كه باعث مي شود تا شما در سئوي سايت خود موفق نمي شويد را عنوان مي كنم و به شما مي گويم چه طور بايد پروسه سئو سايت خود را طوري پيش ببريد كه در نتيجه به موفقيت شما در سئو حاصل شود.

 

چرا در سئو سايت موفق نمي شويد؟

دلايل زيادي وجود دارد تا باعث اين مي شود كه در سئو سايت خود موفق نشويد و هرچه قدر كه تلاش مي كنيد نتيجه مطلوبي را مشاهده نمي كنيد. خيلي از دوستان كلي وقت و انرژي براي كارشان مي گذارند و در آخر هم به نتيجه قابل قبولي نمي رسند. تنها دليل آن رعايت نكردن اصول سئو و نكات مهم است.

سايت خيلي از مشتريانم را ديده ام كه به نكات خيلي مهم و كليدي در سئو توجه چنداني نكرده اند. بسياري از آن ها تنها كاري كه انجام داده اند ساخت بك لينك براي ساخت خود بوده است. البته بك لينك خيلي مهم است ولي در سئو همه چيز به بك لينك ختم نمي شود.

در ادامه در مورد نكات مهمي در سئو صحبت مي كنم كه رعايت نكردن آن ها باعث مي شود كه نتيجه كار شما در سئوي سايتتان چندان مورد قبول شما واقع نشود. پس با من همراه باشيد تا اين نكات مهم را با شما در ميان بگذارم.

 

انتخاب نادرست كلمات كليدي

كلمات كليدي در سئو بسيار مهم هستند. به جرات مي توانم بگويم اگر به درستي و هوشمندانه كلمات كليدي مربوط به حوزه كاري خود را انتخاب كنيد در سئو موفق مي شويد. با انتخاب كلمات كليدي مناسب، سئو سايت شما نيز آسان تر انجام مي شود.

خيلي مهم است كه مقالات سايت خود را با تمركز روي كلمات كليدي مهم و پر بيننده حوزه كاري خود توليد كنيد. اشكال بسياري از دوستان اين است كه مقالاتي كاملا بي هدف در مورد حوزه كاري خود مي نويسند و در بلاگ سايت خود منتشر مي كنند. بدون اينكه روي كلمه كليدي خاصي تمركز كنند و مقاله خود را روي آن سئو كنند مقاله مورد نظر را “فقط” مي نويسند.

براي پيدا كردن كلمات كليدي پر طرفدار در حوزه كاري خود بهتر است از ابزار Google Keyword Planner استفاده كنيد. همچنين براي اينكه مقالات خود را طبق كلمات كليدي پر طرفدار حوزه كاري خود توليد كنيد بهتر است از ابزار Google Trends استفاده كنيد. با اين ابزار مي توانيد كلمات كليدي كه فكر مي كنيد جست و جوي آن ها توسط كاربران خيلي بالاست را شناسايي كنيد.

البته بارها به اين مورد هم اشاره كرده ام كه يكي از بهترين ابزارها در اين زمينه استفاده از خود سايت گوگل است. سايت گوگل ابزار خوبي براي شناسايي كلمات و عبارات كليدي پر طرفدار است.

 

تمركز روي كلمات كليدي خيلي سخت

يكي ديگر از اشتباهاتي كه خيلي از دوستان مرتكب آن مي شوند تمركز روي كلمات كليدي سخت است. مثلا اگر شما در حوزه آموزش سئو فعاليت مي كنيد دليلي ندارد از همان روز اول روي كلماتي مثل “آموزش سئو” يا “سئو سايت” سايت خود را سئو كنيد. البته هدف اصلي همين است ولي براي شروع نبايد چنين كاري را كنيد.

مطمئن باشيد رقباي شما به سادگي در كلمات كليدي سخت صفحه اول گوگل نيستند. ساليان سال زحمت كشيده اند كه سايت خود را در آن جايگاه نگه داشته اند. پس فكر اينكه مي توانيد به سرعت سايت خود را در كلمات كليدي سخت حوزه كاريتان بالا بياوريد را از ذهنتان بيرون كنيد.

در ابتدا بايد روي كلمات كليدي آسان تر تمركز كنيد. كلماتي كه رقابت در آن ها كمتر است ولي ممكن است طرفدار زيادي هم داشته باشند. همانطور كه گفتم كلمات كليدي خود را هوشمندانه انتخاب كنيد. مثلا “آموزش رايگان سئوي وردپرس” خيلي آسان تر از كليد واژه “آموزش سئو” است.

پس همانطور كه متوجه شديد بهترين مزيتي كه كلمات كليدي كم رقابت دارند اين است كه سئوي آن ها آسان تر انجام مي شود. سعي كنيد براي شروع روي كلمات كليدي بلند تمركز كنيد و سپس بعد از مدتي سايت شما آمادگي اين را دارد كه روي كلمات كليدي سخت هم بالا بيايد.

 

تمركز روي صفحات بي اهميت

اشتباه بسياري از دوستان اين است كه روي صفحات بي اهميت تمركز مي كنند. در صورتي كه صفحه اي كه سئو مي كنيد بايد براي كاربر اهميت داشته باشد. بايد داراي محتواي عالي باشد. بايد ارزشي را براي كاربر به همراه داشته باشد. بايد بتواند بازديدكننده را تبديل به كاربر كند.

خيلي از سايت ها را ديده ام كه فقط صفحه اصلي آن ها در نتايج جست و جو موجود است و خبري از لندينگ پيج ها و مقالات آن ها نيست! زماني كه وقت خود را روي سئوي سايت خود مي گذاريد بايد صفحاتي از سايت خود را بالا بياوريد كه از طريق آن ها بتوانيد كاربران سايتتان را بيشتر كنيد. نه فقط بازديدكننده به سايت خود بياوريد و بعدش هم اتفاقي نيافتد.

در واقع ما سئو مي كنيم تا كاربران سايت ما بيشتر شوند و در نهايت كاربراني كه جذب كرده ايم را به مشتري تبديل كنيم. پس بايد روي صفحاتي تمركز كنيم كه توانايي انجام اين كار  را براي ما داشته باشند. به عنوان مثال بايد روي لندينگ پيج هاي خود سئو كنيم. بايد روي مقالاتي كه براي بازاريابي محتوا توليد كرده ايم و با هدف اينكه محصول اصلي خود را به فروش برسانيم سئو كنيم.

اشتباه بسياري از دوستان همين است. يعني فقط مي خواهند صفحه اصلي سايت خود را بالا بياورند و فكر مي كنند با اين كار مي توانند برتري خود را نسبت به رقباي خود نشان دهند. قافل از اينكه فقط با تمركز روي صفحه اصلي سايت به هيچ وجه نمي توانند ترافيك سايت خود را بيشتر كنند و در نهايت اتفاق خاصي نمي افتد.

 

توليد محتواي ضعيف

يكي از دلايلي كه افراد در سئوي سايت شكست مي خورند عدم ارائه محتواي با كيفيت است. بسياري از دوستان در توليد محتواي با كيفيت و غير كپي ضعيف عمل مي كنند. توليد محتوا كار سختي است ولي نه خيلي سخت! براي توليد محتوا نيازي نيست محتوايي از خود خلق كنيد. بارها پيش آمده با جمع آوري اطلاعات از ديگر سايت ها محتوا توليد كرده ام. آن هم محتوايي كه در گوگل رتبه خوب گرفته است. البته منظورم اين نيست كه بايد از ديگر سايت ها كپي كنيد!

سعي كنيد روي محتواي سايت خود وقت بگذاريد. كاري مهمتر از توليد محتوا نداريد. محتوايي توليد كنيد كه هدفي پشت آن باشد. استراتژي توليد محتوا داشته باشيد و محتوايي را به هدف گرفتن رتبه خوب در گوگل توليد كنيد. فراموش نكنيد تا زماني كه محتواي خوب به كاربر ارائه ندهيد سئو سايت و بالا آمدن در نتايج جست و جو بي فايده است.

 

خريد بك لينك

با خريد بك لينك هرگز موافق نبودم و نيستم ولي نه هر بك لينكي! بارها به اين موضوع اشاره كرده ام كه بك لينك هايي ارزش پول دادن را دارند كه از سايت هايي با اعتبار بالا دريافت شوند و حتما هم محتوايي باشند. لينك خريدن از سرويس هاي وبلاگ دهي كاري اشتباه است كه در بسياري مواقع به سايت مورد نظر لطمه هاي زيادي را وارد مي كند.

لينكي براي شما ارزش دارد كه داخل محتوا باشد نه در سايت بار سايتي!

معمولا در خريد بك لينك، لينك هايي موقت به سايت مورد نظر داده مي شود. سپس بعد از مدتي با تمديد نكردن همه آن ها پاك مي شوند. و اين يك فاجعه بسيار بزرگ است.

بك لينك هايي كه بعد از مدتي پاك شوند بسيار به سايت لطمه مي زند و باعث افت شديد رتبه سايت مي شود. اگر تعداد بك لينك هاي پاك شده خيلي زياد باشد، مطمئنا سايت مورد نظر پنالتي مي شود.


موضوعات:
[ بازدید : 145 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ايده هايي براي كسب درآمد از تلگرام

چهارشنبه 6 دی 1396
1:56
سارا بیات

نگاهي به كسب درآمد اينترنتي از طريق تلگرام

همانطور كه مي دانيد كسب و كارهاي تلگرامي اين روز ها به وفور يافت مي شوند. البته منظور از كسب و كارهاي تلگرامي كانال هايي نيستند كه از طريق محتواي سرگرم كننده يا سياسي يا طنز مخاطبان زيادي دارند و به واسطه اعضايي كه دارند كسب درآمد مي كنند. و تنها مدل درآمد زايي اين نوع كانال ها پذيرش تبليغات است. همچنين كسب و كارهاي آنلايني كه براي تعامل بيشتر با كاربرانشان و اينكه از غافله عقب نمانند مجبور به راه اندازي كانال تلگرامي شده اند. البته نا گفته نماند براي جذب بيشتر مخاطب و معرفي بهتر برند يا كسب و كارشان هم است.

اما منظور اصلي من از كسب و كارهاي تلگرامي كانال هايي هستند كه در موضوعات مختلف خدمات يا محصولاتي را ارائه مي كنند. كه اكثر اين كسب و كارها توسط افرادي عادي و در منزل خودشان اداره مي شود. به عنوان مثال شخصي مربي فيتنس است و به واسطه موفقيتي كه تا الان كسب كرده است كانالي راه اندازي كرده و به مشتريان خود برنامه غذايي مي فروشد. يا خانمي از طريق كانال تلگرام خود ليف هاي دستي كه مي بافد را مي فروشد! از اين مدل كسب و كارهاي تلگرامي زياد اند.

شايد باور كردني نباشد ولي اين كانال ها با وجود اعضاي كم درآمد هاي خيلي بالايي دارند. حتي بيشتر از كانال هاي چند صد هزارتايي! چون اعضاي كانال آنها مشتريان واقعي شان هستند و همينطوري براي سرگرمي عضو كانالشان نشده اند! نكته مهم دقيقا همينجا است. كانال هايي كه به اين شكل فعاليت مي كنند نياز واقعي رفع مي كنند و به خاطر همين اعضاي واقعي دارند و همان اعضاي واقعي شان هستند كه مشتريان وفادارشان مي شوند.

 

چگونه از طريق تلگرام كسب درآمد كنيم؟

همانطور كه تا اينجا متوجه شديد كسب درآمد از تلگرام در موضوعات مختلف با توجه به تخصص و علاقه شما امكان پذير است. اما خيلي از دوستان سخت ترين روش را براي كسب درآمد از  تلگرام انتخاب مي كنند. آن هم ايجاد كانالي به اميد اينكه روزي برسد اعضاي كانالشان زياد شود و از طريق پذيرش تبليغات كسب درآمد داشته باشند.

البته شايد اين روش زمان بر باشد و جدا از اين مورد خيلي هم هزينه بر باشد. به خاطر اينكه كانال هايي كه با اين هدف ايجاد مي شوند مسلما نياز به اعضاي زيادي نيز دارند. دقيقا مانند سايت هايي كه تنها سرمايه شان همان بازديدكنندگاني است كه در روز به سايت آن ها سر مي زنند!

اما بهترين راه براي كسب درآمد از تلگرام ايجاد كانال با موضوعي خاص است. يعني با متمركز شدن روي قشر خاصي، خدماتي را به آن ها ارائه دهيم. كه در اين مقاله دقيقا هدف ما همين است. در ادامه ايده هايي را عنوان مي كنم تا بتوانيد از طريق آن ها كانال تلگرام خود را راه اندازي كنيد و كسب و كار تلگرامي خود را شروع كنيد.

 

همانطور كه مي دانيد اين روزها شبكه هاي اجتماعي علاوه بر اينكه ابزاري براي سرگرمي مردم باشند يكي از بهترين كانال هايي اند كه هر شخص يا هر كسب و كاري مي تواند از آن براي كسب درآمد استفاده كند. همانطور كه مي دانيد هر جايي كه مخاطبان بيشتري در آن وجود داشته باشد بهترين مكان براي تبليغات و بازاريابي محصولات و خدمات است. از اين رو اپليكيشن پيام رسان تلگرام كه اين روزها خيلي ها را درگير خود كرده است بهترين مكان برايكسب درآمد از اينترنت و همچنين رونق كسب و كارهاي اينترنتي است.

يكي از دغدغه هاي افرادي كه قصد دارند توسط تلگرام كسب درآمد كنند يا كسب و كار و خدمات خود را معرفي كنند ميزان اعضاي كانال تلگرامشان است. خب خيلي ها فكر مي كنند هرچه اعضاي كانال تلگرامشان بيشتر باشد بهتر است و بيشتر مي توانند درآمد زايي داشته باشند. و به همين خاطر دست به خريد اعضاي غير واقعي يا فيك ممبر تلگرام مي زنند.

البته شايد در بعضي مواقع براي كانال هايي كه مثلا از طريق دريافت تبليغات كسب درآمد مي كنند اينطور باشد. ولي هميشه اينطور نيست! كانال هايي با عضو هاي خيلي كم وجود دارند كه به هيچ وجه معروف نيستند و چراغ خاموش به كار خود ادامه مي دهند. اين كانال ها خيلي بيشتر از كانال هايي كه اعضاي چند ده هزار نفري دارند كسب درآمد دارند! مهم تعداد اعضا نيست. بلكه مهم اين است كه اعضاي كانال شما واقعا به خاطر موضوع كانالتان شما را دنبال كنند.

در اين مقاله هم قصد دارم در مورد همين موضوع صحبت كنم. چگونه مي توان اعضاي واقعي و هدفمند براي كانال تلگرام خود دريافت كرد؟ در اين مقاله همراه من باشيد تا 10 روش اصولي براي افزايش ممبر كانال تلگرام را به شما معرفي كنم.

 

چرا كانال ما بايد داراي اعضاي واقعي باشد؟

منظور از اعضاي واقعي اين است كه افرادي در كانال ما حضور داشته باشند، كه واقعا به محتواي كانال ما علاقه دارند و هميشه ما را دنبال مي كنند. اينكه به زور به كسي بگوييم ما را دنبال كند كار خوبي نيست! اين قضيه در همه جا صادق است. مثلا در ايميل ماركتينگ ايميل فرستادن به افرادي كه ما را نمي شناسند كاري اشتباه و بي تاثير است.

هميشه بازاريابي و تبليغات روي افرادي كه هدف ما هستند مهم بوده است. در تلگرام هم همين طور است. يعني ما به زور نمي توانيم افرادي را كه محتواي ما را دوست ندارند به كانالمان دعوت كنيم. دوره اينكه از طريق تبليغات پاپ آپ و به زور افراد را در كانال خود اضافه كنيم به سر آمده است. امروزه با استفاده از روش هاي اصولي بايد كاري كنيم كه افراد با ميل و علاقه شخصي خودشان كانال ما را دنبال كنند. تا خيلي راحتر بتوانيم بازاريابي محصولات و خدمات خود را روي آن ها انجام دهيم.

استفاده از روش هاي غير اصولي در افزايش ممبر كانال تلگرام كاري اشتباه، پر هزينه و بي فايده است. كلا هر چيزي كه به اين صورت باشد هيچ تاثيري در روند موفقيت ما ندارد! از سايت هايي كه با استفاده از روش هاي مختلف قصد افزايش بازديد مصنويي سايت خود را دارند بگيريد تا صاحبان پيج هاي اينستاگرامي كه به دنبال فالوئر فيك هستند. هيچ وقت استفاده از اين روش ها عملكرد خوبي نداشته است و در بسياري از مواقع سود كه نداشته هيچ بلكه با ضرر و زيان هايي همراه بوده است.

 

منبع هميار وب


موضوعات:
[ بازدید : 136 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

۷ نکته برای تولید محتوای شبکه‌های اجتماعی‌

چهارشنبه 1 آذر 1396
0:05
سارا بیات

شبکه‌های اجتماعی یکی از بزرگترین دارایی‌ها و ابزارهایی است که در اختیار برندها قرار گرفته است. شما به عنوان کارآفرین یا مالک کسب‌وکار باید این شبکه‌ها را در بالاترین اولویت خود قرار دهید. همه از مزایای این شبکه‌ها باخبریم؛ از تبلیغ محصولات گرفته تا ایجاد هویت برند و برقراری ارتباط با مخاطبان. اما در این مقاله نمی‌خواهیم در مورد مزایای این شبکه‌ها صحبت کنیم، بلکه روش‌هایی را به شما یاد می‌دهیم که بتوانید مخاطبان بیشتری به دست آورید.

نگران نباشید. نیازی نیست که هزاران دلار به آژانس‌های پرزرق‌وبرق تبلیغاتی بپردازید. اما از طرفی هم با آپلود کردن تعدادی عکس از محصولات‌تان در اینستاگرام به جایی نمی‌رسید.

در عوض باید با تدبیر عمل کنید. به مخاطبان خود گوش دهید، چند حقه ساده اما سریع در مورد عکاسی یاد بگیرید (بله، می‌توانید با گوشی هوشمندتان هم عکس بگیرید) و در نهایت، هویتی خاص برای برندتان ایجاد و مخاطبان زیادی را به دست آورید.

 

به منظور اینکه به شما کمک کنیم به این موارد دست پیدا کنید، از کندال کالی، عکاس، ویرایشگر و تصویرپرداز و همچنین مایکل لیون، عکاس، مدیر تولید محتوا و تصویرپرداز شبکه‌های اجتماعی دعوت کرده‌ایم تا نکاتی را برای شما بازگو کنند.

لیون می‌گوید: «باید صادقانه رفتار کنید،‌ داستان خوبی برای تعریف کردن داشته باشید و رفتارتان انسانی باشد، نه مانند یک ماشین. برندهایی که بهترین عملکرد را دارند، داستان‌سرایان خوبی بوده‌اند».

در ادامه به  هفت نکته‌ای اشاره می‌کنیم که برای تولید محتوا و برندساری در شبکه‌های اجتماعی به آن‌ها نیاز خواهید داشت.

 

۱.تداوم، کلید کار است

لیون: «مهم‌ترین توصیه‌ای که برای‌تان دارم این است که در شیوه عکاسی، ارسال عکس‌ها و نوشتن زیرنویس‌های مناسب به شکلی مداوم عمل کنید. برترین برندها در شبکه‌های اجتماعی آن‌هایی هستند که در کارشان تداوم دارند و تصویری همیشگی از خود به مشتریانشان نشان داده‌اند».

 

۲. به مخاطبان خود تکیه کنید

لیون: «به مشتریانتان اجازه دهید بزرگترین معرف‌های شما باشند. به عنوان مثال فرض کنیم که شما به کار فروش تی‌شرت می‌پردازید و افراد زیادی در شبکه‌های اجتماعی با تی‌شرت‌های شما بر تنشان عکس می‌گیرند و شما را نیز تگ می‌کنند. اجازه دهید مردم معرف شما باشند. اما همچنین شما نیز عکس آن‌ها را در پیجتان منتشر و از خریدشان قدردانی کنید».

 

کالی: «گاهی باید برای انتشار عکس مخاطبان از آن‌ها اجازه بگیرید. این مسئله‌ای برد- برد است و بیشتر مشتریان از این کار شما خوشحال نیز می‌شوند. اما به هر حال بهتر است مشتریانتان را بشناسید و در صورت نیاز ازشان اجازه بگیرید».

 

۳. سعی کنید از نور طبیعی روز استفاده کنید

کالی: «چون عاشق این هستم که در بیشتر عکس‌هایم از نور طبیعی استفاده کنم، چون به نظرم خیلی بهتر از نورهای مصنوعی هستند. البته مگر اینکه بتوانید از عهده پرداخت هزینه استودیوی عکاسی با دستگاه‌های نورپردازی حرفه‌ایشان برآیید. اما نور طبیعی تقریبا برای هر کسی قابل دسترس و استفاده است».

 

۴. بهترین راه استفاده از گوشی‌های هوشمند

اگر بدانید که در گوشی‌هایی با سیستم عامل اندروید یا ios چطور باید گزینه‌های مربوط به تنظیم نور عکس را تنظیم کنید، می‌توانید محتوایی خارق‌العاده برای کسب‌وکار کوچکتان خلق کنید. من به وسیله گوشی آیفون و چند برنامه ویرایشگر تصویر،‌ طوری عکس‌ها را ویرایش می‌کنم که انگار با دوربین حرفه‌ای گرفته شده‌اند. فکر می‌کنم که من ۹۹ درصد عکس‌هایم را با گوشی می‌گیرم. ضمنا وقتی می‌خواهید عکس‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید، نیاز به عکسی با تراکم پیکسلی خیلی بالا ندارید؛ چرا که مخاطبانتان آن عکس‌ها را در صفحات نسبتا کوچک موبایل‌هایشان خواهند دید.

کالی: «خرید دوربین‌های حرفه‌ای لزوما از شما عکاس نمی‌سازد. داشتن دوربین عکاسی و عکاس بودن مترادف نیستند. البته ابزار اهمیت دارد،‌ اما باید بدانید که چطور باید از آن ابزار استفاده کنید». پیشنهاد ویژه : استاد بازاریابی در اینستاگرام شوید

 

۵. الهام بگیرید

کالی: «کمی از وقت خود را به مشاهده و بررسی محتواهای موجود اختصاص دهید. خیلی از عکس‌های نوآورانه‌ای که می‌بینید، الهام گرفته از چندین عکس یا مفهوم هستند. مجموعه‌ای از عکس‌ها و تصاویر گرافیکی محبوبتان درست کنید. اگر قبل از ویرایش کردن عکس‌هایتان بدانید که چه می‌خواهید، کارتان خیلی سریع‌تر پیش خواهد رفت».

 

۶. عکس‌های زیادی بگیرید و پاکشان نکنید

لیون: «وقتی می‌خواهید از یک محصول عکس بگیرید، سعی کنید از چهار یا پنج زاویه مختلف عکاسی کنید. هر کدام از این عکس‌ها نمایانگر بخشی از محصول هستند و می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی مختلف از آن‌ها استفاده کنید. به عنوان مثال عکس‌های مربعی گزینه خوبی  برای اینستاگرام هستند. تنوع داشته باشید و از تعداد عکس‌هایتان نترسید».

 

۷. در مورد مسائل اجتماعی آگاهی داشته باشید

کالی: «بسیار مهم است که از اتفاقاتی که در دنیا می‌افتند، باخبر باشید. زمانی که فاجعه‌ای در جایی نزدیک به شما رخ داده است، اصلا درست نیست که به ارسال عکس محصولات‌تان بپردازید. حواستان را جمع کنید و انسان خوبی باشید».

منبع: مدیر سبز

موضوعات:
[ بازدید : 170 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

ایده‌های پولساز برای کسب‌ و کار اینترنتی

شنبه 27 آبان 1396
14:03
سارا بیات

1_واسطه آنلاین
یکی از روش‌های بسیار خوب برای کسب درآمد این است که واسطه شوید. واسطه لزوماً کسی است که به ازای فروش محصولات برای یک شرکت دیگر، حق العمل (کمیسیون) دریافت می‌کند. در این حالت شما نیازی ندارید محصولی تولید کنید کافیست با آموزش روش‌های بازاریابی اینترنتی به خصوص ایمیل مارکتینگ محصولات و یا خدمات دیگران را بفروش برسانید و در قبال اتصال خریدار به فروشنده درصدی را به‌عنوان حق واسطه دریافت کنید. این روش یکی از پرسودترین روش‌های ایده‌های پولساز برای کسب‌ و کار اینترنتی است.

 ۲- برندسازی برای محصول خودتان
 از طراحی و تولید تا شروع تبلیغ و حفظ رشد کسب و کار در کنار شما می‌مانیم. برندسازی یکی از ایده‌های پولساز برای کسب‌ و کار اینترنتی است که به راحتی جواب می‌دهد. اگر استعداد خلق تصاویر منحصربه‌فرد دارید، نیازی نیست به خاطر ابتکارتان جنجال به پا کنید. اگر می‌توانید به سادگی می‌توان حاصل دستتان را بر یک محصول چاپ کرد، پس می‌توانید پول‌سازی کنید. کافیست صنایع دستی زیبا، نقاشی‌های زیبا، طرح‌های زیبا و خلاقانه خود را در قالب و فرمت‌های مختلف تابلو نقاشی، هدایای زیبا، کارهای چاپی زیبا و هزاران روش دیگر ارائه دهید و در سایت خودتان یا مارکت‌های آنلاین دیگر عرضه نمایید. طرح‌های منحصربه‌فرد برای تقویم، تی‌شرت، کیف، کلاه، کارت‌های خوش‌آمدگویی، برگزاری تولدهای متفاوت و زیبا و بسیاری از کارهای مختلف مواردی هستند که شما می‌توانید آن‌ها را به یک کسب‌وکار اینترنتی با درآمد میلیونی تبدیل کنید.

 ۳- ساخت برنامه‌های کاربردی
از آنجایی که تلفن‌های هوشمند همه‌جا هستند، تقاضا برای برنامه‌های کاربردی جدی و خلاقانه بیش از پیش به محبوبیت رسیده است. افراد هر روز در بازارها و مارکت‌های مختلف اندروید و یا آیفون به دنبال اینگونه برنامه‌های کاربردی هستند. کافیست با استفاده از ابزارهایی بسیار ساده و بدون کدنویسی برنامه‌های کاربردی مختلف تولید کنید و یا یک گام فراتر رفته برنامه‌نویسی برای این دستگاه‌های هوشمند را با دیدن چند محصول آنلاین یاد بگیرید و برای موبایل‌های هوشمند برنامه‌های کاربردی خلاقانه طراحی کنید و در سایت خودتان و مارکت‌های موجود به فروش بگذارید. این روش نیز یک منبع بسیار خوب با درآمد چند میلیونی است. بد نیست بدانید خیلی از اپلیکیشن‌های مطرح با فروش با بدون کدنویسی و فقط با چند ابزار ساده تولید شده‌اند.
۴- ایجاد فروشگاه تجارت الکترونیک
داشتن یک فروشگاه آنلاین از آن ایده‌های کسب‌وکار اینترنتی بی‌نظیر است. اما بدون وجود مارکت‌هایی چون Woocommerce و سایرین هیچ‌گاه یک فروشگاه اینترنتی که مال خودتان باشد با چنین سرمایه اندکی نمی‌توانست از این راحت‌تر باشد. کافیست یک سایت تهیه کنید، وردپرس و افزونه فروشگاهی ووکامرس را نصب کنید و یک قالب زیبا و مناسب برای خود انتخاب نمایید کار تمام است فروشگاه آنلاین شما آماده است. با استفاده از دروازه‌های پرداخت و روش‌های توزیع مستقیم بدون واسطه و انبارگردانی دیگر لازم نیست درباره مواردی چون تحویل یا انبارکردن کالاها نگرانی به دلتان راه دهید.

 ۵- مشاوره رسانه‌های اجتماعی
شرکت‌های بزرگ به آسانی می‌توانند یک کارمند تمام وقت یا نیمه وقت یا نیروی مشابهی را استخدام کنند تا مدیریت حساب‌های کاربری توئیتر، فیسبوک، تلگرام و اینستاگرامشان را به پیش ببرد، ولی کسب‌وکارهای کوچک‌تر اغلب مجبور هستند خودشان مدیریت رسانه‌های اجتماعی را به دست بگیرند. ولی، از آنجایی که بسیاری مسئولیت‌های دیگر هم دارند به خوبی نمی‌توانند در این کار قوی عمل کنند. شما می‌توانید با فراگیری روش‌های بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی و افزایش دامنه افرادی که می‌شناسید به راحتی تبدیل به یک مشاور رسانه‌های اجتماعی شوید و به‌عنوان مشاوری برای رسانه‌های اجتماعی، می‌توانید به طور موثری کسب‌وکارهای مختلف را در مسیر درست و با توجه به تدابیر ایده‌آل، به کار گرفتن برنامه‌ها و ارسال محتوا با عنایت به مخاطبان هدفتان، هدایت کنید. بنابراین با رشد کسب‌ وکارشان، شما نیز رشد خواهید کرد و یک کسب‌وکار بسیار سودمند و چند میلیونی را برای خود راه‌اندازی خواهید کرد.

 ۶- متخصص تولید محتوا
یکی از ایده‌های پولساز برای کسب و کار اینترنتی بسیار خوب که با هزینه بسیار کم می‌توانید راه‌اندازی کنید کسب‌وکار تولید محتواست. اگر به نوشتن علاقه دارید و درباره موضوعات خاص مشتاق هستید، با ایجاد سایت خودتان، سبک و سیاقتان را به سمع و نظر پولدارها برسانید. شما با تولید محتوا می‌توانید محصولات دیگران را بفروشید و نیز می‌توانید برای کسب‌وکارهای دیگر محتواهای بسیار عالی و با کیفیت تولید کنید. بسیاری از کسب‌وکارها در تولید محتوا مشکل دارند و نیاز به فردی دارند تا بتواند محتواهای خوب، جذاب و با کیفیت برای آن‌ها تولید کند. این ایده نیز می‌تواند یک کسب‌وکار اینترنتی با درآمد چند میلیونی برای شما باشد.

نویسنده : جاوید گرشاسبی


موضوعات:
[ بازدید : 147 ] [ امتیاز : 4 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

روندهای بازاریابی اینترنتی ایران در سال ۱۳۹۶

چهارشنبه 24 آبان 1396
1:33
سارا بیات

 

در این مقاله سعی کردم به  در بازاریابی اینترنتی به روندهایی بپردازم که کاملا برای شرایط ایران در نظر گرفته‌شده است. یک وب‌مستر یا بازاریاب اینترنتی با تمرکز بر این ۵ مورد می‌تواند رشد کسب‌و‌کار آنلاین خود را در سال ۱۳۹۶ بسیار سریع‌تر کند.

۱. وبینار

وب‌کست به هرگونه پخش برنامه از طریق اینترنت گفته می‌شود. یک حالت خاص آن وبینار است. وبینار آموزش یا سخنرانی‌ای است که از طریق اینترنتی برگزار می‌شود. در دنیای بازاریابی اینترنتی، وبینار یکی از بهترین روش‌ها برای بازاریابی و معرفی محصول است. روز به روز علاقه به شرکت در جلسات آنلاین و زنده در ایران بیشتر می‌شود. منظور از زنده آن است که سخنران در همان لحظه در خال صحبت است و مطالب ضبط شده نیست. فرض کنیم کار شما طراحی سایت است. شما می‌توانید یک وبینار ۱۰۰ نفره رایگان برگزار کنید و تبلیغ کنید تا در وبینارتان ثبت‌نام کنند. سپس در وبیناری یک ساعته به آموزش نکات مهم برای داشتن سایت بپردازید. مثلا توضیح دهید چگونه با کمترین هزینه بهترین سایت ممکن را داشته باشیم. سپس در پایان وبینار به شرکت‌کنندگان پیشنهاد می‌دهید که کار طراحی سایت را به خودتان واگذار کنند. حتی یک فرصت ویژه هم تعریف می‌کنید تا مثلا کسانی که تا یک هفته پروژه را به شما بسپارند از مزیت‌هایی استفاده کنند.

 

 ۲. ویدیو

در سال‌های اخیر استفاده از موبایل‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی تا حدی زیاد شده که کمتر کسی را پیدا می‌کنید که در روز حداقل با گوشی خود چند ویدیوی کوتاه نبیند. این یک فرصت بسیار عالی و بزرگ برای بازاریابان اینترنتی است. اکنون دیدن ویدیو‌های کوتاه به یکی از عادت‌های روزانه مردم تبدیل شده است. پس شما هم باید دست‌به‌کار شوید و بخشی از مطالب خود را به‌صورت ویدیو منتشر کنید. ویدیوهایی آموزشی درست کنید و به مخاطبان و مشتریان هر نکته لازم را آموزش بدهید. محصولات را باهم مقایسه کنید. توضیح دهید چگونه بهترین خرید را انجام دهند. هنگام خرید به چه مواردی بیشتر توجه کنند و … شما باید با ویدیو نشان دهید چقدر در کارتان متخصص هستید. این باعث جلب اعتماد مخاطبان شما می‌شود و در نهایت اگر تصمیم به خرید گرفتند، شما جزو اولین گزینه‌ها خواهید بود.

 

 ۳. بازآفرینی تبلیغات

مشکلی که در دنیای بازاریابی اینترنتی روز به روز پررنگ‌تر می‌شود کاهش نرخ برداشت صحیح تبلیغات اینترنتی است. شما تبلیغات اینترنتی انجام می‌دهید و عده‌ای این تبلیغات را می‌بینند. ولی به دلیل مشغله زیاد و تمرکز کم، برداشت درستی از تبلیغ شما نمی‌کنند. مثلا شما تبلیغ می‌کنید که کار بازسازی ساختمان انجام می‌دهید. عده‌ای از بینندگان تبلیغ اشتباه برداشت می‌کنند و فکر می‌کنند شما در کار خرید و فروش املاک هستید! از این دست مثال‌ها در اینترنت بسیار زیاد وجود دارد. شما باید بر دو موضوع با جدیت کار کنید: ۱. انتقال ساده و مستقیم پیام بازاریابی و ۲. بازآفرینی تبلیغات. تا حد ممکن سعی کنید تبلیغات اینترنتی واضح و ساده باشند. شخص در کمتر از ۳ ثانیه باید بتواند کار شما دقیقا چیست. کافی نیست تشخیص بدهد شما وکیل هستید، بلکه باید بداند دقیقا در چه موردی می‌توانید به او کمک کنید.

نکته دومی که باید به آن توجه کنید بازآفرینی تبلیغات است. منظور از بازآفرینی آن است که همان مطلب را با روش و ادبیات دیگری بیان کنید. مثلا فرض کنید یک فایل PDF ساختید که درباره خدمات طراحی سایت توضیح می‌دهید. سعی کنید با فرمت‌های دیگری مثل ویدیو و صوت مطالب مکملی تهیه کنید. هدف آن است که اگر مخاطب از PDF شما برداشت نکرده کارتان دقیقا چیست و چه مزیتی دارد، حداقل از فایل صوتی یا ویدیو این برداشت را انجام دهد. به‌خصوص اگر دنبال‌ بازارهای جدیدی هستید که اطلاع کمی از زمینه فعالیت شما دارند این موضوع مهم‌تر می‌شود. مثلا برای اغلب افرادی که هیچ سر‌و‌کاری با کسب‌و‌کار و سرمایه‌گذاری ندارند واژه‌های کارآفرینی، سرمایه‌گذاری، بورس، سهام و … تفاوت چندانی ندارند. حال اینکه شما تخصصتان فقط یکی از این موارد است و باید این موضوع را با بازآفرینی تبلیغات به مخاطبان نشان دهید.

 

۴. تلگرام

با توجه به رایج‌تر شدن استفاده از تلگرام، باید در بازاریابی اینترنتی از این رسانه بهتر و مفیدتر استفاده کرد. بسیاری از کسب‌و‌کارهای کوچک، گروه‌های تلگرامی درست می‌کنند تا مشتریان امکان تبادل‌نظر با یکدیگر را داشته باشند. همچنین استفاده از کانال‌های تلگرام باعث می‌شود، هزینه‌های اطلاع‌رسانی به مخاطبان و مشتریان تقریبا به صفر برسد. اگر هنوز برای کسب‌و‌کارتان کانال ندارید، هرچه زودتر دست‌به‌کار شوید و کانالتان را راه‌اندازی کنید. امکان بسیار جالب و جذاب دیگر روبات‌های تلگرام هستند که تقریبا می‌توانند مانند یک منشی یا پاسخگوی خودکار به مخاطبان کمک کنند. مثلا مخاطب می‌تواند با مراجعه به صفحه روبات تلگرام با منویی مواجه شود و با زدن دکمه ۱ لیست محصولات، دکمه ۲ قیمت محصولات و … را ببیند. درواقع شما یک پاسخگوی تلگرامی خودکار طراحی می‌کنید که با توجه به سوال مخاطب می‌تواند به‌صورت خودکار جواب ارسال کند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه و روش ساختن روبات می‌توانید در گوگل جستجو کنید. مقالات فارسی زیادی وجود دارند که روش ساخت روبات تلگرام را آموزش می‌دهند.

 

۵. استفاده از Gamification

روز به روز خرید از اینترنت به یک تفریح تبدیل می‌شود. دیگر فقط کافی نیست فرایند خرید سایت خوب و درست کار کند. خرید از سایت شما باید به کاری ساده و لذت‌بخش تبدیل شود. خیلی خوب است که با علمی به نام گیمیفیکیشن (Gamification) بیشتر آشنا شوید و از ایده‌های آن در سایتتان استفاده کنید. نمونه‌های کوچکی از آن را در سایت‌هایی مانند دیجی‌کالا مشاهده می‌کنید. مثلا دکمه که رویش نوشته شده: فروش ویژه روز. ولی دقیقا توضیح داده نشده که چه چیز فروخته می‌شود و با چه قیمتی. بازدیدکننده از روی کنجکاوی بر آن دکمه کلیک می‌کند تا ببیند موضوع چیست. تعریف سیستم‌های امتیازدهی به بازدیدکنندگان سایت می‌تواند بسیار اثرگذار باشد. بازدیدکننده با هر فعالیت یا خرید در سایت امتیازهایی دریافت می‌کند و این امتیازها قابل تبدیل به پول هستند تا توسط آن بتوان از سایت خرید کرد.

منبع: مدیر سبز

موضوعات:
[ بازدید : 204 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]

۴ نكته‌ كليدي شروع كسب و كار آنلاين

چهارشنبه 17 آبان 1396
13:42
سارا بیات

پيشرفت فناوري و قدرت يافتن فضاي اينترنت و ساير محيط‌هاي آنلاين در سال‌هاي اخير باعث شده تا زمان و مكان كار كم‌اهميت‌تر از گذشته شود. اكنون همان‌طور كه بسياري از تبليغات اينترنتي نشان مي‌دهند، مي‌توان در خانه نشست و از پشت ميز خود، درآمد كسب كرد. البته لزوما اين سخن به معناي كار كردن براي ديگران نيست.

 بلكه شما مي‌توانيد كسب‌وكار خودتان را راه بيندازيد. كسب‌وكار جديد شما مي‌تواند با ابزارهاي مختلف اينترنتي مانند وب‌سايت، اپليكيشن‌هاي موبايل، رسانه‌هاي اجتماعي و... باشد. تفاوت چنداني بين آنها نيست و اصول كار، تقريبا يكسان است. با اين حال، نياز است كه قبل از شروع اين كار، ۴ نكته را بدانيد.اول و مهم‌تر از همه آنكه، بايد نگرش درستي داشته باشيد. شروع كردن يك كسب‌وكار آنلاين، مانند شروع يك كسب‌وكار عادي است. كار دشواري است و بايد به شدت كار كنيد. بايد براي به نتيجه رسيدن آن، انرژي بسياري بگذاريد. ميزان انرژي و وقتي كه براي آن مي‌گذاريد تعيين مي‌كند كه چه نتايجي خواهيد گرفت.

همان‌طور كه در كسب‌وكار و شغل‌هاي آفلاين بايد هر روز و هر هفته زمان بگذاريد، اكنون نيز بايد همان رفتار را داشته باشيد. تنها تفاوت در آن است كه اكنون محيط كار شما آنلاين است. به گزارش دنياي اقتصاد، براي شروع كار خود بايد ۶ ماه تا يك‌سال آينده خود را تصور كنيد. پس از ۶ ماه در چه جايگاه و موقعيتي خواهيد بود؟ پس از يك سال چه؟ اين چشم‌انداز به خودي خود باعث مي‌شود تا حد زيادي به جايگاهي كه مي‌خواهيد برسيد؛ ضمن آنكه به شما كمك مي‌كند براي رسيدن به آن برنامه‌ريزي كنيد.اگر تصور مي‌كنيد يك‌شبه پولدار مي‌شويد، وقت خود را تلف مي‌كنيد. همچنين اگر تنها به فكر كسب و كار اينترنتي هستيد تا پول دربياوريد، كسب‌وكار آنلاين گزينه مناسبي براي شما نيست.علاوه‌بر آن، اگر به دنبال آن هستيد تا پول آنلاين به دست بياوريد و اين كار را بدون يادگيري و درك مهارت‌ها مي‌خواهيد انجام دهيد، باز هم به نتيجه‌اي نخواهيد رسيد.

نكته دوم آن است كه شروع يك كسب‌وكار آنلاين، كار ساده‌اي است. با اين حال، نياز است كه برخي از مهارت‌هاي پايه‌اي وب‌سايت را بياموزيد. زماني كه به وب‌سايت يك كسب‌وكار آنلاين نگاه مي‌اندازيد، شايد پيچيده به نظر برسد. واقعا شايد پيچيده باشد اما نكته آن است كه ايجاد و راه انداختن يك كسب‌وكار آنلاين در وب‌سايت (يا هر ابزار اينترنتي ديگري) يك فرآيند سيستماتيك است و با طي كردن گام‌هاي لازم مي‌توان نتيجه مورد نياز را به دست آورد. اگر به درستي وب‌سايت و كسب‌وكار آنلاين خود را برنامه‌ريزي كرده و آن را گام به گام پيش ببريد، خواهيد توانست از آن درآمد كسب كنيد.نكته سومي كه بايد به آن توجه كنيد، آن است كه ايجاد يك كسب‌وكار وب‌سايتي، زمان مي‌برد. اين هدف علاوه‌بر آنكه زمان مي‌برد، به كندي هم پيش خواهد رفت. زماني كه كار را شروع مي‌كنيد، بايد قبل از هر چيز بدانيد كه وارد يك مسابقه نشده‌ايد. شما در حقيقت يك سفر را شروع كرده‌ايد و خودتان هم بخشي از آن هستيد.شايد شما در يك ماراتن استقامت باشيد اما بدون شك در يك مسابقه و به‌ويژه مسابقه سرعت، وارد نشده‌ايد. اين موضوع از آن جهت اهميت دارد كه با يادگيري مهارت‌هاي مختلف مورد نياز، تلاش خواهيد كرد تا آن را به‌طور كامل آموخته و در اجرايش هم درست و مناسب عمل كنيد. كيفيت را نمي‌توانيد براي زودتر انجام شدن كارها فدا كنيد و در غير اين‌صورت شكست شما حتمي خواهد بود.

آمارها نشان مي‌دهند كه ميانگين زمان مورد نياز براي آنكه هر كسب‌وكاري به سودآوري برسد، ۲ سال است. با يك كسب‌وكار آنلاين، امكان‌ دارد كه پس از يك‌سال و شايد اندكي كمتر به سودآوري و كسب درآمد برسيد. اما آنچه قصد دارم بگويم، آن است كه نمي‌توان يك‌شبه به هدف رسيد و دكمه طلايي براي رسيدن به آخر خط وجود ندارد.بسته به مقدار تلاش و انرژي كه صرف كارتان خواهيد كرد، نتيجه خواهيد گرفت. هر چه بكاريد، در آخر درو خواهيد كرد. اما تصور نكنيد كه مي‌توانيد يك وب‌سايت ساخته و آنگاه منتظر پول بمانيد.نكته آخر آن است كه بايد وب‌سايت (يا ابزار اينترنتي) خودتان را داشته باشيد. هر كسب‌وكار آنلايني نياز به يك وب‌سايت دارد. مهم است كه شيوه كار وب‌سايت را آموخته و آن را به‌طور كامل درك كنيد. در اين صورت، اگر چيزي به خطا برود، مي‌دانيد كه چه تغييراتي بايد انجام دهيد، در كجا به دنبال مشكل بگرديد و چگونه آن را رفع كنيد.

به همين دليل، اهميت دارد بياموزيد چگونه يك وب‌سايت ايجاد كنيد و از شخص ديگري نخواهيد آن را براي شما بسازد. قرار است آن وب‌سايت، كسب‌وكار آنلاين شما باشد؛ نه كسب‌وكار شخص ديگري. تنها راهي كه مي‌توانيد مفاهيم و مهارت‌هاي لازم براي مديريت و نظارت بر وب‌سايتتان را كاملا آموخته و درك كنيد، آن است كه وب‌سايت را خودتان بسازيد.متوجه هستم كه فكر كردن به ساخت و راه انداختن يك وب‌سايت، كار هراسناك و استرس‌آوري است؛ به‌ويژه اگر تاكنون چنين كاري انجام نداده‌ايد.

 با اين حال، نگران نباشيد. اين احساس، عادي است و همه ما به آن دچار مي‌شويم. قطعا خود من هم زماني كه كسب‌وكار آنلاينم را شروع كردم، با همين احساس درگير بودم. حتي كسب‌وكارهاي آنلاين موفق، زماني اين احساس را تجربه كرده‌اند. پس بر آن غلبه كرده و از آنچه بايد انجام دهيد، شانه خالي نكنيد.اما پيش از آنكه شروع كنيد و وب‌سايتي ساخته و كسب‌وكار آنلاين خود را شروع كنيد، بايد به اين بينديشيد كه قرار است چه محصول يا خدمتي عرضه كنيد. يك گوشه اشباع نشده بازار و يك نياز ارضانشده در مشتريان پيدا كنيد.البته روشن است كه گوشه انتخابي شما بايد براساس توانمندي‌ها و علايقتان باشد.

منبع : اقتصاد آنلاين


موضوعات:
[ بازدید : 224 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : 1 2 3 4 5 6 ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آموزش کسب و کار اینترنتی است. | قدرت گرفته از Blogtez.com|